Gotowanie - chwile przyjemności i praktycznie wykorzystany czas wolny. Przepisy, z których korzystam pochodzą z różnych źródeł:stron internetowych, gazet, starych, sprawdzonych receptur oraz bardzo często zasłyszanych lub podejrzanych u znajomych. Zapraszam do wspólnego gotowania!
Blog > Komentarze do wpisu

W pomidorowej fabryce

Chyba nie ma nic lepszego niż możliwość zjedzenia pomidorów prosto z krzaka. Tyle, ile tylko da się radę. Przedstawiam kilka zdjęć z pomidorowej fabryki moich rodziców. Już niedługo będą czerwone....:)


niedziela, 20 czerwca 2010, gotujzpaolka

Polecane wpisy

Komentarze
2010/06/20 18:21:33
Tylko pozazdrościć!
-
majanaboxing
2010/06/20 20:20:22
O tak, pomidorki prosto z krzaczka sa takie pyszne! :))
-
Gość: kornik, *.neoplus.adsl.tpnet.pl
2010/06/20 21:09:51
Takie pomidory mają zupełnie inny smak niż te kupne, zazdroszczę Ci tej zieloności:)
-
kuchareczka58
2010/06/20 23:04:22
Imponująca pomidorowa fabryka :).
Osobiście nad szklarniowe pomidory cenię sobie gruntowe pomidory polne, to dopiero jest prawdziwy smak, na który czekam z utęsknieniem cały rok....
-
2010/07/02 21:48:41
Jakie wspaniałe pomidory, już widzę je nawet w czerwieni ;)
Dodatki na bloga
Dodatki na bloga
Przepisy - co Dzisiaj na Blogach Kulinarnych? Durszlak.pl